Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Eddy's blog

Eddy's blog

Blogging about all kinds of things! located in Amsterdam, let me know how you think about my posts.

Verdien met uw bedrijf op Instagram - 5 methodes

Om met uw bedrijf geld te verdienen op Instagram is het nodig dat u een populair Instagram profiel heeft. De reden hiervoor is, is dat maar een klein deel van het aantal bezoekers op uw profiel ook daadwerkelijk naar uw site gaat. Vervolgens wordt maar een klein deel van deze bezoekers een betalende klant. Er zijn twee manieren die in uw Instagram promotieplan je meer zal laten verdienen. Of je vergroot het aantal volgers op uw profiel of u verhoogt de conversieratio op uw site.

De 5 methodes

  1. Netwerken op Instagram: D.m.v. leer je elkaar kennen op Instagram. Echter is Instagram niet alleen een 'foto-sharing' website, het is een heus sociaal netwerk.Instagram bied ons verschillende tools. Zo kun je hashtags gebruiken, het volgen van gebruikers met een groot aantal volgers, of het liken en reageren op foto's van anderen. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de grootste profielen in uw niche.
  2. Optimaliseren van profiel: Je kunt je profiel zo optimaliseren zodat het perfect aansluit op uw targetgroep. Bedrijfsinformatie kunt u het beste presenteren net zoals u dat doet op andere sociale netwerken als Facebook en Twitter. Probeer een zo duidelijk mogelijk beeld van uw bedrijf te scheppen in de beschrijving. Zorg ervoor dat de stijl hetzelfde is bij al uw sociale media profielen.
  3. cross-promotie: Wanneer uw bedrijf al een groot aantal volgers heeft op, bijvoorbeeld, uw facebook pagina, is het verstandig om cross-promotie in te schakelen. Met behulp van cross-promotie kunt u een kickstart maken met uw Instagram account. Post op Facebook waarom men u zal moeten volgen op Instagram, bijvoorbeeld om uw bedrijf te steunen of voor exclusieve content.
  4. coming soon..
  5. coming soon..

Bekijk dit filmje voor leuke weetjes:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/RVJZANaUg-0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Share this post

Repost 0

Comment on this post